Horoscop Financiar Decembrie

În decembrie, analizăm rezultatele anului 2021 și începem să planificăm în liniște anul următor. Eclipsa de soare din 4 decembrie, practic va marca startul unor noi începuturi, chiar dacă nu sunteți încă pregătiți pentru ele. Poziția Pământului, Soarelui și a Lunii favorizează o serie de schimbări importante ce se vor întâmpla oricum.

Berbec

Munca de zi cu zi vă provoacă oboseală și o stare de monotonie. Încercați  încercați să ieșiți din rutina cotidiană și concentrați-vă pe proiecte noi. Se prevede ca sfârșitul anului va fi profitabil, deci acționați rapid pentru a nu fi depășit de alți colegi. Sfârșitul de an aduce și noi șanse de afirmare, rămâneți concentrați și profitați de toate oportunitățile ce vă ies în cale.

Taur

Intuiția vă ajută să nu vă aventurați în diverse investiții financiare riscante și să înțelegeți, în sfârșit, cine vă este cu adevărat prieten. Venus, planeta dvs., va fi în mișcare retrogradă de pe 19 decembrie, așa că dacă intenționați să cumpărați cadouri de Anul Nou, atunci este indicat să faceți acest lucru înainte de această dată. Este posibil să câștigați la loterie sau să primiți bani de la o persoană apropiată.

Gemeni

Dați dovadă de inițiativă și astfel vă veți crește autoritatea în fața șefilor și a colegilor de serviciu. Puneți ceva bani deoparte pentru cadourile de sărbători pentru cei dragi, astfel încât până la sfârșitul anului să nu întâmpinați probleme financiare. Dacă aveți împrumuturi, este mai bine să le rambursați și să încercați să nu vă implicați în alte datorii pentru o perioadă.

Rac

Sfârșitul anului îl va surprinde pe Raci cu venituri suplimentare, așa că este timpul să puneți în practică toate planurile pe care le aveți. Abilitățile pe care le-ați acumulat până acum vă vor ajuta să creșteți pe plan financiar. Economiile acumulate împreună cu veniturile ce se anunță, vor asigura o situație financiară bună.

Leu

Leii vor folosi situația lor financiară pentru a se afirma și pentru a evidenția și mai mult calitățile zodiei lor. Sfatul astrelor este să acorde mai multă atenție sănătății pentru a nu a ajunge la situații mai grave și să evite cheltuielile inutile.

Fecioara

Dacă aveți propria afacere, atunci luna aceasta veți avea cheltuieli, unele chiar neprogramate. Puteți accesa un împrumut doar dacă vă doriți să investiți în afacerea proprie, dar nu pentru acoperirea datoriilor. Încercați să acoperiți din surse proprii deficitul existent. În perioada aceasta astrele vă recomandă să investiți în propria persoană și în familie.

Balanță

Balanțele ar trebui să amâne începerea proiectelor mari, și să se concentreze pe finalizarea tuturor proiectelor curente. Acest lucru vă va permite să începeți un An Nou financiar și cu un sentiment plăcut de împlinire. Încercați să faceți totul într-o manieră plăcută și liniștită, căci altfel până la jumătatea lunii există riscul de a vă epuiza emoțional. Este posibil să primiți un cadou neașteptat, în numerar.

Scorpion

Ar trebui să vă implicați activ în muncă și să schițați din timp un plan pentru Anul Nou. Aveți toate șansele să obțineți o primă pentru anul curent, așa că merită să vă forțați un pic. Astrele vor fi de partea dvs. toată luna.

Săgetător

Nu acordați atenție faptului că cineva lucrează și face ceva mai repede, faceți-vă munca în ritmul obișnuit, căci succesul nu va întârzia să apară. Pe tot parcursul lunii decembrie veți primi oferte interesante, puteți prelua sigur oricare dintre ele. Munca dumneavoastră va fi foarte apreciată.

Capricorn

Trebuie să fiți pregătiți pentru că anul care vine va deschide și mai multe oportunități, față de anul care pleacă. Sfatul astrelor este ca în decembrie să finalizați cât mai multe proiecte deja începute. Este un moment bun pentru a investi și pentru a vă face noi cunoștințe. În decembrie stați foarte bine pe partea financiară, banii vor veni ușor și veți vedea clar modalitățile de a vă crește venitul personal.

Vărsător

S-ar putea să vă simțiți foarte obosit din cauza multor activități pe care le-ați făcut în ultima vreme. În decembrie vă recomandăm să găsiți timp pentru a sta cu familia și cu prietenii. Sfârșitul anului vă găsește liniștit și asta vă va ajuta să începeți relaxat noul an.

Pești

Rețineți, că nu puteți câștiga toți banii din lume, așa că puteți face o pauză în decembrie și vă puteți concentra pe un singur proiect. Alegeți-l pe cel mai important și concentrați-vă în întregime pe el. Nu vă fie teamă să cereți ajutor, în decembrie toată lumea va fi deosebit de receptivă față de dvs.

E frumos să sharuiești cu prietenii