Credit rapid 4000 lei

Aprobare rapidă și transfer instant, încasare chiar și cash

Linie de credit cu 0% dobândă* în primele 30 de zile!

400 lei 15 000 lei
19.08.2024
0.00 lei
24 luni
750.00 lei
7 500.00 lei sau
Aplică acum

*Dobândă 0% aplicabilă exclusiv pentru prima tragere, pentru primele 30 de zile, pentru rambursarea în termen cel puțin a minimului de plată. Valabil pentru clienții noi.

Dobânda zilnică variază între 0.55% și 0.99%. Aceasta se adaptează în funcție de suma solicitată și profilul individual de creditare.

Linia de credit este valabilă 24 de luni. Creditul se poate achita mai repede, când dorești tu. La scadență poți rambursa integral suma împrumutată, sau achita doar minimul de plată. Plățile se fac lunar, o dată la 30 de zile. Se pot face retrageri repetate în limita sumei limită disponibile.

Exemplu reprezentativ:
Linie de credit: 7 500.00 lei Dobânda Anuală Efectivă (DAE): 930.22% Dobânda: 14 734.20 lei Suma totală de plată: 22 234.20 lei

DAE și suma totală de plată pentru creditul din acest exemplu au fost calculate presupunând că limita de Credit este trasă/încasată integral imediat după încheierea contractului, și în conformitate cu aceste limite de tragere, adică rambursată în 24 luni prin plata lunară la Scadența a Sumei minime de plată, și la finalul Contractului de Credit a Datoriei Integrale.

Se întâmplă situații când ai nevoie urgentă de bani pentru a cumpăra un cadou sau altceva, iar salariul tău se reține. Și atunci îți spui - am nevoie de 4000 lei urgent, de unde pot lua un împrumut și care sunt condițiile?”. Și deoarece se crede că băncile oferă credite la condiții mult mai avantajoase, clienții aplică pentru împrumut. Dar, primesc un refuz în schimbul sumei de bani dorite.

Acest lucru se poate întâmpla din cauza informațiilor incomplete despre solicitant sau pur și simplu pentru că clientul nu corespunde cerințelor băncii. Însă nu este cazul să vă întristați, deoarece existăm noi, compania CreditPrime. Colaborăm cu diverși clienți și oferim suport financiar variat ajungând chiar și la suma de 10 mii lei. În doar 2 minute consumate veți obține acordul pentru transferul sumei necesare pe cardul dvs. bancar.

Cum să obții un împrumut de 4000 de lei de la CreditPrime?

Spre deosebire de băncile comerciale, compania noastră activează non-stop și extrem de rapid. Nu trebuie să depuneți cereri, să așteptați verificări din partea serviciului de securitate și abia după toate acestea, transferul de bani. Iată de ce aveți nevoie pentru a obține un împrumut rapid de patru mii lei:

  • selectați suma necesară a împrumutului - se face foarte simplu și ușor. Va trebui doar să mutați cursorul în direcția de mărire sau micșorare a sumei;
  • completați formularul, în care se vor introduce informații veritabile despre solicitant;
  • introduceți codul, pe care îl veți primi pe numărul dvs. de telefon;
  • primiți banii pe cardul emis de orice bancă comercială.

Sistemul va analiza solicitarea de împrumut în decurs de 2 minute. Veți obține împrumutul rapid de patru mii lei la orice oră a zilei deoarece activăm 24 ore pe zi, 7 zile pe săptămână.

Cine are acces la credite de 4000 de lei?

CreditPrime are o atitudine loială față de toți clienții săi, pe care o demonstrează prin cerințe minime, ce trebuie îndeplinite pentru a obține un împrumut. Și anume:

  • persoana să atingă vârsta de 22 ani;
  • de a avea o sursă stabilă de venit (cel puțin să aibă un venit minim);
  • suma venitului va începe de la 700 lei.

Oferim împrumut urgent de 4000 lei la condiții foarte avantajoase. Clienții noi pot beneficia de asistență financiară cu dobânda zero în primele 30 de zile pentru împrumuturi de 24 luni. Clienților permanenți se oferă condiții speciale de creditare pe un termen de până la doi ani. Ofertă supusă unor termeni și condiții. Aveți careva întrebări? Solicitați un apel înapoi (callback) și obțineți o consultație gratuită.

Aplică acum și primești banii în cel mai scurt timp posibil

Aprobăm cererea în maxim 2 minute.

Împrumutul rapid online de la CreditPrime

Serviciul online CreditPrime oferă posibilitatea de a lua împrumuturi rapide fără garanții și prea multe formalități.

Această formulă simplă și comodă de creditare este soluția ideală pentru cazurile când ai nevoie de bani urgent și pe termen scurt.

Vezi mai multe

Ai întrebări?

Poți consulta lista de întrebări și răspunsuri, ne poţi suna la numărul *7788 (număr cu tarif normal), sau să ne trimiți întrebarea ta mai jos.

E frumos să sharuiești cu prietenii