Credit cu istoric negativ

Aprobare rapidă și transfer instant, încasare chiar și cash

Linie de credit cu 0% dobândă* în primele 30 de zile!

400 lei 15 000 lei
19.08.2024
0.00 lei
24 luni
750.00 lei
7 500.00 lei sau
Aplică acum

*Dobândă 0% aplicabilă exclusiv pentru prima tragere, pentru primele 30 de zile, pentru rambursarea în termen cel puțin a minimului de plată. Valabil pentru clienții noi.

Dobânda zilnică variază între 0.55% și 0.99%. Aceasta se adaptează în funcție de suma solicitată și profilul individual de creditare.

Linia de credit este valabilă 24 de luni. Creditul se poate achita mai repede, când dorești tu. La scadență poți rambursa integral suma împrumutată, sau achita doar minimul de plată. Plățile se fac lunar, o dată la 30 de zile. Se pot face retrageri repetate în limita sumei limită disponibile.

Exemplu reprezentativ:
Linie de credit: 7 500.00 lei Dobânda Anuală Efectivă (DAE): 930.22% Dobânda: 14 734.20 lei Suma totală de plată: 22 234.20 lei

DAE și suma totală de plată pentru creditul din acest exemplu au fost calculate presupunând că limita de Credit este trasă/încasată integral imediat după încheierea contractului, și în conformitate cu aceste limite de tragere, adică rambursată în 24 luni prin plata lunară la Scadența a Sumei minime de plată, și la finalul Contractului de Credit a Datoriei Integrale.

Există situații în care avem nevoie urgentă de lei, iar împrumutul bancar nu reprezintă o soluție, deoarece avem un istoric negativ. Din fericire, există instituții financiare nebancare care de unde se poate obține un credit cu istoric negativ. Pentru acesta, trebuie doar să completați formularul disponibil pe site, sau să contactați telefonic echipa CreditPrime. Procesul decurge rapid și ușor, aplicarea pentru un credit rapid cu istoric negativ durează câteva minute, iar banii vor fi primiți în aceeași zi, chiar și doar după câteva ore.

Pentru situații de urgență, unde nici prietenii nu ne mai pot împrumuta, este bine de știut că chiar și pentru cei cu un istoric negativ există posibilități. Trebuie doar să vă asigurați că veți putea achita suma împrumutată până la data scadentă, care de obicei este la aproximativ 30 de zile de la data împrumutului. Restul pașilor sunt foarte simpli, iar obținerea împrumutului nu este deloc complicată. Aveți nevoie doar de o conexiune stabilă la internet sau de un telefon mobil.

Unde sunt acordate credite pentru persoane cu istoric negativ?

Cei care doresc să obțină împrumuturi cu istoric negativ recurg de cele mai multe ori la instituții financiare nebancare care oferă astfel de credite precum CreditPrime. Crearea și funcționarea acestor instituții financiare nebancare sunt reglementate de lege, iar procedurile pentru a obține credite pentru cei cu istoric negativ sunt mult mai ușoare în comparație cu împrumuturile clasice, acordate de instituțiile financiare precum băncile.

Tot procesul de obținere a sumei de bani se desfășoară din confortul casei dumneavoastră. Se completează un formular online unde vi se vor cere câteva date personale, iar apoi va trebui să așteptați câteva minute pentru aprobarea cererii de împrumut. În funcție de situație, câteva ore mai târziu, suma va ajunge în contul dumneavoastră. Este un proces simplu, care se recomandă de obicei în situații în care aveți nevoie urgent de bani.

Împrumut cu istoric negativ de la CreditPrime

Cei care sunt în căutarea unor credite online cu istoric negativ trebuie să știe că acestea nu sunt greu de obținut. Există câteva condiții care sunt detaliate mai jos, dar cel mai important lucru este că suma de bani va ajunge la dumneavoastră în aceeași zi. Creditul poate fi solicitat chiar și în weekend, serviciile fiind disponibile la orice oră din zi și din noapte, în orice zi a săptămânii, atât online, cât și telefonic.Trebuie să vă asigurați doar că aveți un cont la bancă și că știți IBAN-ul dumneavoastră. Chiar nu este complicat deloc, iar pentru orice întrebare sau nelămurire, echipa de suport vă stă la dispoziție.

Ce condiții sunt necesare pentru a obține un credit pentru persoanele cu istoric negativ de la CreditPrime?

Pentru un împrumut pentru persoane cu istoric negativ cei interesați trebuie să îndeplinească concomitent următoarele condiții:

  • vârsta celui care împrumută să fie de minim 20 de ani
  • să aibă un venit lunar stabil (salariu, pensie, PFA) cu o valoare minimă de 700 lei
  • să primească venitul lunar pe card.

Din câte puteți vedea, un astfel de credit nu este foarte greu de obținut, condițiile fiind unele de bun simț. Mai mult, toți pașii pentru a beneficia de un împrumut se pot face de acasă, fără a fi nevoie să vă deplasați până la bancă și să stați la cozi imense sau să fie nevoie să vă învoiți pentru a ajunge la timp.

Aplică acum și primești banii în cel mai scurt timp posibil

Aprobăm cererea în maxim 2 minute.

Împrumutul rapid online de la CreditPrime

Serviciul online CreditPrime oferă posibilitatea de a lua împrumuturi rapide fără garanții și prea multe formalități.

Această formulă simplă și comodă de creditare este soluția ideală pentru cazurile când ai nevoie de bani urgent și pe termen scurt.

Vezi mai multe

Ai întrebări?

Poți consulta lista de întrebări și răspunsuri, ne poţi suna la numărul *7788 (număr cu tarif normal), sau să ne trimiți întrebarea ta mai jos.

E frumos să sharuiești cu prietenii