Credit rapid 5000 lei

Aprobare rapidă și transfer instant, încasare chiar și cash

Linie de credit cu 0% dobândă* în primele 30 de zile!

400 lei 15 000 lei
19.08.2024
0.00 lei
24 luni
750.00 lei
7 500.00 lei sau
Aplică acum

*Dobândă 0% aplicabilă exclusiv pentru prima tragere, pentru primele 30 de zile, pentru rambursarea în termen cel puțin a minimului de plată. Valabil pentru clienții noi.

Dobânda zilnică variază între 0.55% și 0.99%. Aceasta se adaptează în funcție de suma solicitată și profilul individual de creditare.

Linia de credit este valabilă 24 de luni. Creditul se poate achita mai repede, când dorești tu. La scadență poți rambursa integral suma împrumutată, sau achita doar minimul de plată. Plățile se fac lunar, o dată la 30 de zile. Se pot face retrageri repetate în limita sumei limită disponibile.

Exemplu reprezentativ:
Linie de credit: 7 500.00 lei Dobânda Anuală Efectivă (DAE): 930.22% Dobânda: 14 734.20 lei Suma totală de plată: 22 234.20 lei

DAE și suma totală de plată pentru creditul din acest exemplu au fost calculate presupunând că limita de Credit este trasă/încasată integral imediat după încheierea contractului, și în conformitate cu aceste limite de tragere, adică rambursată în 24 luni prin plata lunară la Scadența a Sumei minime de plată, și la finalul Contractului de Credit a Datoriei Integrale.

Am nevoie de 5000 lei urgent, de unde le iau? Compania CreditPrime va soluționa cu ușurință această problemă. Oferim servicii de creditare rapidă în valoare de la 200 până la 15000 lei. Fără multe documente: doar lăsați o solicitare pe site și veți primi banii instant pe orice card bancar.

Lucrăm non-stop, acceptăm cereri pentru oferirea asistenței financiare nu doar în zilele de lucru, ci și în weekend și la sărbători. Veți primi împrumut pentru orice sumă solicitată cu aprobare rapidă. Cliențiii noi vor obține o linie de credit pe un termen de 24 luni, din care primele 30 de zile de sunt fără dobândă. Oferta supusă unor termeni și condiții.

Cum să obții un împrumut de 5000 de lei de la CreditPrime?

Băncile nu te pot ajuta întotdeauna - solicită multe acte, există anumite criterii după care se evaluează capacitatea de plată a clienților. Compania noastră CreditPrime oferă împrumuturi la condiții avantajoase pentru toți și fiecare în parte. Solicitați împrumutul rapid de cincii mii lei și veți obține repede și ușor sprijinul financiar necesar.
Cum se obține sprijinul financiar:

  • selectați suma împrumutului în calculatorul de pe site;
  • faceți Click pe butonul Aplică acum;
  • completați formularul;
  • așteptați aprobarea cererii de împrumut;
  • primiți banii pe orice card bancar.

Cererile de împrumut sunt examinate într-un termen foarte scurt de către specialiștii companiei CreditPrime. În decurs de o oră veți primi împrumutul rapid de cinci mii lei pe un termen de 2 ani pe orice card bancar. Clienții noi nu vor achita dobânzi pentru banii folosiți primele 30 zile.

Cine are acces la credite de 5000 de lei?

Aveți peste 20 ani? Atunci puteți să obțineți un împrumut rapid de 5000 lei. Fiecare client este important pentru compania CreditPrime, de aceea avem cerințe minime față de solicitantul împrumutului:

  • clientul trebuie să aibă un venit lunar oficial;
  • suma, care se va transfera lunar pe card va fi nu mai mică de 700 lei.

Vă încadrați în cerințele expuse mai sus? Atunci bine ați venit la noi! Dacă aveți întrebări cu privire la deservire, vă îndemnăm să contactați serviciul de asistență a clienților CreditPrime, unde vă vom oferi consultație gratuită și vă vom ajuta să completați o cerere de împrumut.

Aplică acum și primești banii în cel mai scurt timp posibil

Aprobăm cererea în maxim 2 minute.

Împrumutul rapid online de la CreditPrime

Serviciul online CreditPrime oferă posibilitatea de a lua împrumuturi rapide fără garanții și prea multe formalități.

Această formulă simplă și comodă de creditare este soluția ideală pentru cazurile când ai nevoie de bani urgent și pe termen scurt.

Vezi mai multe

Ai întrebări?

Poți consulta lista de întrebări și răspunsuri, ne poţi suna la numărul *7788 (număr cu tarif normal), sau să ne trimiți întrebarea ta mai jos.

E frumos să sharuiești cu prietenii