Credite fara acte

Aprobare rapidă și transfer instant, încasare chiar și cash

Linie de credit cu 0% dobândă* în primele 30 de zile!

400 lei 15 000 lei
21.07.2024
0.00 lei
24 luni
750.00 lei
7 500.00 lei sau
Aplică acum

*Dobândă 0% aplicabilă exclusiv pentru prima tragere, pentru primele 30 de zile, pentru rambursarea în termen cel puțin a minimului de plată. Valabil pentru clienții noi.

Dobânda zilnică variază între 0.55% și 0.99%. Aceasta se adaptează în funcție de suma solicitată și profilul individual de creditare.

Linia de credit este valabilă 24 de luni. Creditul se poate achita mai repede, când dorești tu. La scadență poți rambursa integral suma împrumutată, sau achita doar minimul de plată. Plățile se fac lunar, o dată la 30 de zile. Se pot face retrageri repetate în limita sumei limită disponibile.

Exemplu reprezentativ:
Linie de credit: 7 500.00 lei Dobânda Anuală Efectivă (DAE): 918.33% Dobânda: 14 710.13 lei Suma totală de plată: 22 210.13 lei

DAE și suma totală de plată pentru creditul din acest exemplu au fost calculate presupunând că limita de Credit este trasă/încasată integral imediat după încheierea contractului, și în conformitate cu aceste limite de tragere, adică rambursată în 24 luni prin plata lunară la Scadența a Sumei minime de plată, și la finalul Contractului de Credit a Datoriei Integrale.

În lumea contemporană nevoile financiare deseori nu țin cont de venitul sau economiile noastre actuale. Dacă acest scenariu îți sună cunoscut, înseamnă că e posibil ca și tu să ai nevoie urgentă de o anumită sumă de bani. În majoritatea cazurilor aceste cheltuieli neprevăzute sunt limitate în timp și ne determină să căutăm soluții imediate. În astfel de momente, contează ca soluția financiară să fie oferită în condiții avantajoase, dar și mai important - într-un timp cât mai scurt și cu un set minim de acte necesare.

Din acest motiv tot mai multă popularitate capătă creditele fără acte. Un astfel de credit poate fi contractat la CreditPrime. Compania oferă credit rapid online fără acte. Este nevoie doar să completezi o cerere online și să aștepți aprobarea creditului.

CreditPrime oferă credit online fara acte - o opțiune deosebit de relevantă pentru situația pandemică în care ne aflăm în prezent. Astfel, produsele creditare a companiei devin și mai atractive și utile pentru clienții acesteia.

Ce reprezintă un credit fără acte?

Un credit rapid fără acte este un produs financiar oferit rapid, ușor și fără solicitări de acte specifice. Acest tip de credit reprezintă soluția perfectă pentru nevoile financiare imediate sau de scurtă durată. Un credit rapid fără acte ți se potrivește perfect în cazul în care ai nevoie de lichidități imediate, pentru a-ți acoperi anumite datorii sau cheltuieli urgente. Un mare avantaj al acestui tip de credit este că nu trebuie să aduni un număr mare de acte necesare pentru a obține o anumită sumă de bani. Este suficient să prezinți buletinul, iar sistemul nostru te va verifica și te va încadra la o anumită sumă de împrumut, cu condiția ca venitul tău să fie declarat la ANAF.

CreditPrime oferă clienților săi împrumut rapid fără acte. Mai mult decât atât - poți beneficia de acest tip de împrumut 100% online. Compania pune la dispoziția clienților o infrastructură adaptată și capabilă să proceseze operațiunile necesare doar în regim online.

Unde poți obține împrumuturi rapide fără acte

Cel mai rapid poți obține un împrumut online rapid fără acte apelând la o organizație de microfinanțare. Instituțiile financiare de acest tip sunt mai flexibile în ceea ce privește acoperirea nevoilor individuale pe care le pot avea solicitanții. Cu alte cuvinte, apelând la o organizație de microcreditare ai mai multe șanse de a obține rapid și ușor suma de bani de care ai nevoie. Un exemplu relevant de companie care acordă imprumut bani fără acte este CreditPrime. În continuare afli despre specificul acestui produs financiar la CreditPrime și pașii pe care ar trebui să îi parcurgi pentru a obține credit fără acte.

Bani împrumut fără acte de la CreditPrime

Contractând de la CreditPrime împrumuturi rapide online fără acte în lei beneficiezi de câteva avantaje:

  • cererea ta va fi procesată într-un timp scurt;
  • poți depune cererea online;
  • nu ai nevoie de acte suplimentare pentru a obține suma de bani necesară;
  • poți beneficia de produse creditare cu o dobândă de 0% în primele 30 zile.

Pentru a obține un credit fără acte, online și pentru a te bucura de toate beneficiile descrise, este nevoie să parcurgi câțiva pași:

  • Depui o cerere online;
  • Aștepți aprobarea produsului financiar solicitat;
  • Alege metoda de primire a banilor (în lei);
  • Ridici banii și-ți rezolvi toate dificultățile financiare.

Aplică acum și primești banii în cel mai scurt timp posibil

Aprobăm cererea în maxim 2 minute.

Împrumutul rapid online de la CreditPrime

Serviciul online CreditPrime oferă posibilitatea de a lua împrumuturi rapide fără garanții și prea multe formalități.

Această formulă simplă și comodă de creditare este soluția ideală pentru cazurile când ai nevoie de bani urgent și pe termen scurt.

Vezi mai multe

Ai întrebări?

Poți consulta lista de întrebări și răspunsuri, ne poţi suna la numărul *7788 (număr cu tarif normal), sau să ne trimiți întrebarea ta mai jos.

E frumos să sharuiești cu prietenii