Credit rapid 3000 lei

Aprobare rapidă și transfer instant, încasare chiar și cash

Linie de credit cu 0% dobândă* în primele 30 de zile!

400 lei 15 000 lei
22.07.2024
0.00 lei
24 luni
750.00 lei
7 500.00 lei sau
Aplică acum

*Dobândă 0% aplicabilă exclusiv pentru prima tragere, pentru primele 30 de zile, pentru rambursarea în termen cel puțin a minimului de plată. Valabil pentru clienții noi.

Dobânda zilnică variază între 0.55% și 0.99%. Aceasta se adaptează în funcție de suma solicitată și profilul individual de creditare.

Linia de credit este valabilă 24 de luni. Creditul se poate achita mai repede, când dorești tu. La scadență poți rambursa integral suma împrumutată, sau achita doar minimul de plată. Plățile se fac lunar, o dată la 30 de zile. Se pot face retrageri repetate în limita sumei limită disponibile.

Exemplu reprezentativ:
Linie de credit: 7 500.00 lei Dobânda Anuală Efectivă (DAE): 918.33% Dobânda: 14 710.13 lei Suma totală de plată: 22 210.13 lei

DAE și suma totală de plată pentru creditul din acest exemplu au fost calculate presupunând că limita de Credit este trasă/încasată integral imediat după încheierea contractului, și în conformitate cu aceste limite de tragere, adică rambursată în 24 luni prin plata lunară la Scadența a Sumei minime de plată, și la finalul Contractului de Credit a Datoriei Integrale.

Fiecare dintre noi trecem prin diverse situații în viață când avem nevoie de bani rapid. De cele mai multe ori, chiar dacă este vorba de o sumă mică, este dificil să găsiți o persoană de încredere care să vă ajute în scurt timp. De aceea, cea mai sigură variantă pentru a obține bani ușor și rapid este prin intermediul unui credit. Spre exemplu, dacă aveți nevoie de credit 3000 lei în 24 de ore, puteți conta pe procesul pe care îl oferă companiile financiare precum CreditPrime.

Pentru a obține un credit rapid este suficient să intrați pe site-ul CreditPrime și să completați cererea de solicitare credit. Procesul se desfășoară 100% online, nefiind nevoie să pierdeți timpul pe drumuri, între bancă și locuința dumneavoastră. De asemenea, dacă vi se pare mai ușor, puteți obține oferte financiare direct la telefon. Companiile care oferă astfel de servicii financiare lucrează cu o echipă dedicată care vă poate răspunde la întrebări.

Cum Să Obțineți Un Împrumut 3000 Lei de la CreditPrime?

După ce ați completat formularul de solicitare împrumut rapid de 3000 lei, următorul pas va fi ca echipa care analizează dosarului să verifice dacă ați îndeplinit condițiile de creditare. Dacă ați încărcat documentele de identitate și dovada unui venit stabil, procesul de aprobare credit va decurge foarte rapid.

În momentul în care trimiteți formularul pentru credit, va fi nevoie să confirmați acceptarea termenilor și condițiilor CreditPrime. Astfel, veți putea afla de la început care sunt comisioanele și rata dobânzii. În plus, veți fi informat cu privire la modalitatea de prelucrare a datelor cu caracter personal precum și de modalitățile prin care puteți contacta echipa de suport.

După finalizarea analizei solicitării și primirii răspunsului pozitiv, transferul banilor se va face aproape imediat. Puteți primi banii în următoarele modalități:

  • Direct în contul bancar indicat în cererea de credit
  • În orice sucursală BCR (numerar)
  • Pe card

Urmând acești pași simpli, puteți obține suma 3000 lei mai ușor ca oricând.

Aplică acum și primești banii în cel mai scurt timp posibil

Aprobăm cererea în maxim 2 minute.

Împrumutul rapid online de la CreditPrime

Serviciul online CreditPrime oferă posibilitatea de a lua împrumuturi rapide fără garanții și prea multe formalități.

Această formulă simplă și comodă de creditare este soluția ideală pentru cazurile când ai nevoie de bani urgent și pe termen scurt.

Vezi mai multe

Ai întrebări?

Poți consulta lista de întrebări și răspunsuri, ne poţi suna la numărul *7788 (număr cu tarif normal), sau să ne trimiți întrebarea ta mai jos.

E frumos să sharuiești cu prietenii