Credit 1000 lei

Aprobare rapidă și transfer instant, încasare chiar și cash

Linie de credit cu 0% dobândă* în primele 30 de zile!

400 lei 15 000 lei
21.07.2024
0.00 lei
24 luni
750.00 lei
7 500.00 lei sau
Aplică acum

*Dobândă 0% aplicabilă exclusiv pentru prima tragere, pentru primele 30 de zile, pentru rambursarea în termen cel puțin a minimului de plată. Valabil pentru clienții noi.

Dobânda zilnică variază între 0.55% și 0.99%. Aceasta se adaptează în funcție de suma solicitată și profilul individual de creditare.

Linia de credit este valabilă 24 de luni. Creditul se poate achita mai repede, când dorești tu. La scadență poți rambursa integral suma împrumutată, sau achita doar minimul de plată. Plățile se fac lunar, o dată la 30 de zile. Se pot face retrageri repetate în limita sumei limită disponibile.

Exemplu reprezentativ:
Linie de credit: 7 500.00 lei Dobânda Anuală Efectivă (DAE): 918.33% Dobânda: 14 710.13 lei Suma totală de plată: 22 210.13 lei

DAE și suma totală de plată pentru creditul din acest exemplu au fost calculate presupunând că limita de Credit este trasă/încasată integral imediat după încheierea contractului, și în conformitate cu aceste limite de tragere, adică rambursată în 24 luni prin plata lunară la Scadența a Sumei minime de plată, și la finalul Contractului de Credit a Datoriei Integrale.

Ați mers vreodată la un prieten foarte apropiat și i-ați spus că ”am nevoie de 1000 lei urgent” și ați fost refuzat? Din păcate, pentru a obține 1000 lei în doar câteva ore de la o persoană apropiată a devenit din ce în ce mai dificil de realizat. Pe de altă parte, un credit de nevoi personale de la o bancă, este de asemenea complicat. De obicei, unitățile financiare au un process de aprobare a creditului foarte complicat care poate dura câteva săptămâni. Așadar, atunci când aveți o urgență pentru a obține 1000 lei, puteți trimite cererea dumneavoastră către CreditPrime.

Pentru a obține aprobarea creditului de la CreditPrime nu este nevoie să mergeți într-o sucursală bancară. Tot procesul de solicitare credit se desfășoară online, direct pe site-ul companiei. Pe de altă parte, dacă nu vă descurcați cu modalitatea completare a formularelor online, puteți solicita suport direct la telefon folosind numărul pe care îl oferă pentru astfel de situații.

Cum Să Obțineți Un Împrumut 1000 Lei de la CreditPrime?

Pașii pentru obținerea unui împrumut rapid de 1000 lei sunt foarte simpli. Puteți obține rapid și ușor această sumă prin câteva click-uri. Iată ce trebuie să faceți:

  • Completați formularul de solicitare de credit online, direct pe site-ul CreditPrime
  • Împreună cu formularul completat veți trimite și actul de identitate împreună cu dovada obținerii unui venit constant
  • Echipa CreditPrime analizează cererea dumneavoastră și vă va da răspunsul final
  • Dacă răspunsul este pozitiv, veți fi contactat pentru a stabili modalitatea în care veți intra în posesia banilor
  • Banii pot fi virați fie numerar, într-o sucursală BCR, pe card, sau direct în contul pe care l-ați indicat în formularul pe care l-ați completat

Este important să plătiți ratele lunare fără întârziere. Astfel, veți putea deveni un client de încredere pentru CreditPrime și veți beneficia de oferte speciale în viitor.

Cine Poate Obține un Împrumut de 1000 Lei?

Pentru a obține un împrumut urgent 1000 lei este necesar să puteți demonstra că aveți un venit stabil. CreditPrime analizează potențialul dumneavoastră de rambursare și decide care va fi suma pe care o veți primi.

Tipurile de documente pentru confirmarea venitului acceptate de CreditPrime sunt următoarele:

  • Adeverință de venit din luna sau una din lunile anterioare
  • Talon de pensie
  • Fluturaș de salariu din luna anterioară sau una din lunile anterioare
  • Extras al contului bancar în care vi se virează salariul
  • Orice alt document care dovedește că aveți un venit constant

Dacă reușiți să încărcați aceste documente, veți putea obține împrumutul foarte ușor.

Aplică acum și primești banii în cel mai scurt timp posibil

Aprobăm cererea în maxim 2 minute.

Împrumutul rapid online de la CreditPrime

Serviciul online CreditPrime oferă posibilitatea de a lua împrumuturi rapide fără garanții și prea multe formalități.

Această formulă simplă și comodă de creditare este soluția ideală pentru cazurile când ai nevoie de bani urgent și pe termen scurt.

Vezi mai multe

Ai întrebări?

Poți consulta lista de întrebări și răspunsuri, ne poţi suna la numărul *7788 (număr cu tarif normal), sau să ne trimiți întrebarea ta mai jos.

E frumos să sharuiești cu prietenii