Credit fulger aprobat online

Condiții pentru obținerea creditului fulger aprobat online

Dacă ai nevoie să obții o sumă bani cât mai repede, fără să faci drumuri inutile și să întocmești dosare, poți să aplici pentru un credit fulger aprobat online. În acest fel, vei obține banii necesari în timp record, adică în aproximativ 1-3 ore de la solicitare.

 Evaluarea cererii tale durează doar 2 minute, deci putem spune că obții creditul pe loc. În plus, poți să aplici online, fără să te deplasezi la sediul firmei de creditare. Îți prezentăm în continuare și alte informații utile despre creditul fulger aprobat online de la CreditPrime.

Condiții pentru obținerea creditului fulger aprobat online

Ca să poți obține acest credit, trebuie să îndeplinești următoarele condiții:

  • Ai un venit lunar sigur: poate fi salariu, pensie, bani proveniți din proiecte realizate pe cont propriu etc
  • Copie după  actul de identitate Poți să rambursezi creditul în 24 de luni.

Practic, ai nevoie doar de un singur document și de o cerere pe care o poți formula online. Durează 2 minute până primești aprobarea și în jur de 1-3 ore până când ai banii în mână sau în cont.

În funcție de preferințele tale, poți primii bani prin transfer bancar, prin card sau în numerar, de la ghișeul unei sucursale BCR. Dacă alegi să primeștii banii prin intermediul băncii, este posibil să dureze mai mult, pentru că procedura se poate realiza numai în timpul programului pe care îl are banca.

Suma maximă pe care o poți obține printr-un credit fulger aprobat online este de 4.000 de lei, iar dobânda din prima lună este 0.

Avantajele unui credit fulger aprobat online

Îți prezentăm în continuare câteva motive pentru care merită să aplici și tu pentru acest credit de nevoi personale accesibil și rapid:

  • Primești confirmare în 2 minute și banii în 1-3 ore
  • Ai nevoie doar de 1 act ca să obții împrumutul
  • Poți să aplici online
  • Ai dobândă 0 în prima lună
  • Poți extrage toată suma împrumutată deodată sau poți face mai multe extrageri
  • Banii îi poți primi direct pe card sau cash, după preferințe
  • Poți plăti la scadență doar suma minimă (care este de 10% din împrumut) sau poți rambursa o sumă mai mare, dacă dorești
  • Poți face lunar plăți suplimentare, adică să plătești mai mult decât suma minimă de plată (în acest fel poți rambursa mai repede creditul)
  • Nu trebuie să justifici modul în care vei folosi banii împrumutați (este un credit de nevoi personale). Astfel, poți utiliza creditul pentru a cumpăra diferite produse sau servicii, pentru a urma tratamente medicale, pentru cursuri sau diferite cheltuieli neprevăzute care pot să apară oricând (cu casa sau mașina).

Prin urmare, dacă ai nevoie rapid de bani și nu vrei să pierzi timpul umblând pe la bănci, cărând după tine dosare și tot felul de acte, creditul fulger aprobat online este o soluție avantajoasă.

E frumos să sharuiești cu prietenii