Ai nevoie de bani urgent? Ia rapid un credit IFN.

Oricât de calculat ai fi, situațiile neprevăzute care presupun o cheltuială în plus, pot apărea în orice perioadă a anului. Dacă în luna ianuarie buzunarul tău resimte Sărbătorile de iarnă care tocmai au trecut și pentru care ai cheltuit mai mult decât preconizai, în martie e posibil să nu mai faci față cumpărăturilor de flori sau mărțișoare, iar pe timpul verii se ivesc constant oportunități de a fugi în weekend din oraș sau de a te alătura unui grup de prieteni care pleacă în concediu. Acestea sunt doar câteva din ocaziile fericite în care ai putea avea nevoie de o sursă suplimentară de bani, însă pot exista și situații mai puțin dorite, cum sunt urgențele medicale sau datoriile, al căror termen de achitare se apropie. Pentru toate acestea, dar și pentru alte nevoi pe care le-ai putea întâmpina, ai la dispoziție posibilitatea de a apela la un credit rapid online fără adeverință de venit, de la Credit Prime. Ți-am pregătit câteva informații utile despre serviciile de care poți beneficia atunci când apelezi la un credit online rapid.

Ce este un IFN? Care sunt avantajele unui credit online rapid? Cum obții un credit online rapid?

Ce este un IFN?

IFN este acronimul de la Instituție Financiară Non-bancară și are scopul de a oferi clienților săi credite, atât pe termen scurt, cât și pe termen lung. Banca Națională a României reglementează activitatea unui IFN, la fel cum face și cu instituțiile bancare. Singura diferență între un IFN și o bancă este aceea că doar cea din urmă poate acumula depozite.

Care sunt avantajele unui credit online rapid?

Atunci când ai nevoie de bani rapid, să apelezi la o rudă sau o cunoștință poate deveni stânjenitor. Nu toți îți pot înțelege problemele financiare, ba mai mult decât atât, pot fi în aceeași situație ca și tine, cu un buget nu tocmai echilibrat în acea perioadă, așa că e mai bine să eviți această măsură de urgență. Dacă este să pui în balanță, nici varianta unui credit de nevoi personale de la bancă nu e cea mai bună variantă pe care să o iei în considerare. De cele mai multe ori, procesul de împrumut din bancă este unul care necesită mult timp, multe aprobări și adeverințe. Pe lângă toate acestea, nicio instituție bancară nu îți va oferi un credit dacă veniturile tale sunt mai mici decât cele menționate în criteriile de eligibilitate stabilite de fiecare bancă în parte.

Varianta apelării la un amanet nu este nici ea cea mai fericită, pentru că va trebui să lași o garanție sub forma unui obiect de valoare, cum ar putea fi o bijuterie, un gadget sau o mașină, ceea ce s-ar putea să reprezinte un inconvenient pentru tine. Mai mult decât atât, suma pe care o vei primi nu va depăși 80% din valoarea reală a garanției pe care o lași la amanet, iar dacă nu reușești să returnezi suma împrumutată la timp, vei pierde obiectul împrumutat.

Așa că cea mai la îndemână și rapidă metodă de a obține bani este un credit de nevoi personale online, care îți aduce numai avantaje precum:

  • Banii ajung la tine în maximum 24 de ore de la solicitare, direct în contul tău bancar.
  • Nu va fi nevoie să faci niciun drum, pentru că vei completa formularul online.
  • Dacă preferi să ridici banii cash, vei putea face acest lucru deplasându-te până la cel mai apropiat sediu BCR, unde vei putea primi banii la ghișeu.
  • Nu vei plăti taxe suplimentare pentru transfer, ci vei primi suma fixă de care ai nevoie.
  • Ai nevoie doar de cartea de identitate și documente care atestă un venit constant pentru a obține banii de care ai nevoie.
  • Nu e cazul să lași o garanție, ți se va acorda încredere totală.
  • Beneficiezi de un program de loialitate dacă devii client fidel, care îți va permite să obții condiții de creditare din ce în ce mai bune.
  • Nu e nevoie să fii salariat pentru a obține un credit online rapid, poți aduce dovada unui venit constant, ca de exemplu cuponul de pensie.
  • Începând cu al doilea împrumut rapid pe care îl soliciți, vei beneficia de simplificarea procesului prin care trebuie să treci pentru obținerea banilor.
  • Nu e nevoie de gaj, codebitori, drumuri până la bancă sau primirea oamenilor străini în casa ta, pentru că banii vor ajunge la tine printr-o simplă cerere online.

Cum obții un credit online rapid?

Dacă aplici pentru prima dată pentru un credit online, accesează pagina de înregistrare și pregătește o copie a cărții de identitate. Dacă nu ai posibilitatea de a scana buletinul, îi poți face o poză cu telefonul mobil. Ai grijă ca poza să fie una cât mai clară, iar toate informațiile să fie lizibile. Nu folosi blițul și alege un fundal neutru și uniform. E bine să ai și o copie sau o fotografie cu adeverința de salariu pe ultima lună, talonul de pensie, extrasul de cont sau alt document care atestă faptul că veniturile tale sunt constante.

Ne mai poți contacta printr-un apel telefonic și îți garantăm că vei primi tot suportul de care ai nevoie pentru obținerea banilor.

La scurt timp după trimiterea aplicației pentru creditul online vei primi și răspunsul la solicitare. Dacă cererea este aprobată, vei primi un SMS cu suma pe care ți-o putem oferi. Tot ce trebuie să faci din acest punct este să confirmi condițiile împrumutului. După ce vom procesa informațiile primite de la tine, banii vor fi transferați în contul tău bancar sau îi vei putea ridica de la ghișeul unei sucursale BCR, în funcție de preferințele tale.

Apelează cu multă încredere la un împrumut online rapid de la Credit Prime și bucură-te de banii de care ai nevoie în cel mai scurt timp. Poți pregăti lista de cumpărături, pentru că acum ai posibilitatea de a-ți împlini dorințele fără efort.

Nu uita, ne vedem în scris, data viitoare! Până atunci ne găsești și pe Facebook!

E frumos să sharuiești cu prietenii