Tu ce alegi, ExtraROL sau linie de credit?

Educația financiară te ajută să poți alege corect produsul financiar potrivit nevoilor și obiceiurilor tale financiare. Puțini oameni au timp să cerceteze care sunt diferențele între 2 produse financiare bancare sau nebancare și de cele mai multe ori aleg din recomandări.

Linia de credit sau ExtraROL-ul sunt produse asemănătoare, în unele cazuri chiar identice.Produsul ExtrsROL-ul mai este întâlnit și ca overdraft și are caracteristici asemănătoare cu un credit de nevoi personale, trebuie să ai o anumită perioadă minimă de lucru la actualul angajator, perioada de aprobarea este de aproximativ 24h, poți opta pentru dobândă fixă sau variabilă și perioada de valabilitate este de 12 luni.

Limitările unui overdraft vin și din numărul maxim de salarii pe care banca este dispusă să le acorde, de cele mai multe ori este vorba de maxim 6 salarii și din faptul că trebuie să ai un card de debit la banca la care îți dorești să faci descoperirea de cont.

Există numeroase asemănări între aceste două produse, atât linia de credit cât și overdraftul sunt două produse de tip revolving, după alimentarea contului, suma devine disponibilă spre utilizare, iar utilizarea lor este asemănătoare.

Linia de credit de la CreditPrime vine cu avantajul de a fi disponibilă 100% online, poți aplica și obține linia de credit chiar și în weekend sau de sărbători și ai posibilitatea de a solicita banii cash de la casieriile BCR.

Procesul facil de aplicare și posibilitatea de a încărca toate documentele 100% online te ajută să ai acces rapid la o sumă de bani de până la 10 000 de lei. Validările se fac prin intermediul unui simplu selfie și durează până la maxim 15-minute pentru a avea banii în cont.

Linia de credit nu te limitează la un număr de salarii și nici nu îți impune să ai un card de debit, suma acordată variază în funcție de profilul de creditare al fiecăruia și de multe ori poți obține sume mai mari dacă ai un scor bun de finanțare.

Dacă comparăm cu alte produse bancare, linia de credit este un produs ușor de folosit, ușor de rambursat și ușor de obținut dacă ai un profil bun de creditare.

Aplică acum pentru o linie de credit de la CreditPrime.

E frumos să sharuiești cu prietenii