Top 3 motive pentru care să alegi o linie de credit

În viața noastră, a tuturor, apar momente în care avem nevoie urgent de bani, iar salariul este mult prea departe. În astfel de situații, poți apela cu încredere la o linie de credit. Dacă vrei să afli care sunt top 3 motive pentru o astfel de alegere, citește articolul de mai jos.

Situațiile neprevăzute ne pot destabiliza bugetul lunar. Din păcate, chiar și atunci când suntem prevăzători și avem poate, un fond de urgență, tot mai apar facturi mai mari decât ne așteptam, poate cheltuieli neprevăzute cu mașina și uneori, din păcate, chiar și unele ce țin de serviciile medicale la care trebuie să apelăm din cauza unor urgențe medicale.

Iar atunci când știi că mai este mult până la salariu, deja începi să te impacientezi și să te stresezi la gândul că nu ai de unde să faci rost de bani, rapid.

Linia de credit poate fi o soluție în aceste cazuri. De ce să alegi însă un astfel de produs? Am listat mai jos top 3 motive pentru care să apelezi la o linie de creditare, astfel încât să poți lua o decizie informată atunci când vine vorba de împrumuturi.

1. Rapiditate în acordare și documente puține

Spre deosebire de alte credite la care este necesar să treci printr-un proces anevoios de aprobare, în care pregătești o sumedenie de documente, iar mai apoi îți testezi răbdarea așteptând să primești un răspuns final, în cazul liniei de credit lucrurile se întâmplă extrem de rapid. Sunt unele companii care îți pot aproba cererea în maxim 2 minute de la aplicare.

Exact, ai citit bine! Ca să nu mai vorbim de faptul că nu ai nici pe departe nevoie de numeroase documente. O copie după cartea de identitate (pe care oricine o are la îndemână, nu-i așa?) și o dovadă a venitului (pe care o poți obține rapid, printr-o simplă generare a extrasului bancar) este cam tot ceea ce ți se va cere pentru a solicita un astfel de credit.

2. Sume generoase ce sunt virate rapid

Un al doilea avantaj al unei linii de credit este acela că, deși, poate, nu te-ai fi gândit la asta, poți accesa sume mari, de ajuns pentru a-ți rezolva urgențele cele mai costisitoare. De exemplu, unele companii oferă până la 15,000 lei.

Mai mult decât atât, banii ajung în posesia ta rapid, virați în contul bancar pe care îl deții deja, de cele mai multe ori instant. Astfel, nu va mai trebui să aștepți zile întregi să îi primești, pentru a-ți putea rezolva problemele.

Până la urmă de aceea le și numim urgențe, întrucât necesită soluționare pe loc. Linia de credit satisface cu brio criteriul rapidității.

3. Termen lung de folosire

O linie de credit îți va oferi acces la bani pe o perioadă mai mare de timp, chiar și de până la 24 de luni. În tot acest interval tu vei putea retrage bani ori de câte ori ai nevoie. La salariu sau atunci când te redresezi financiar, îi poți pune la loc și reîntregi soldul inițial.

Ulterior, de fiecare dată când apar noi situații neprevăzute, poți retrage din nou, din cont, exact suma dorită.

Ca un fel de credit de nevoi personale, dar la care nu primești toți banii deodată ci retragi doar când îți trebuie, plătind dobândă exclusiv pentru suma utilizată.

2 ani în care ai rezerva de bani de care ai nevoie, fară să îți mai faci griji, inutil, de fiecare dată când o situație neașteptată necesită fonduri suplimentare.

Deși am zis inițial că vom menționa top 3 avantaje ale unui astfel de produs, credem totuși că merită amintit, acum la final, și faptul că te bucuri de discreție maximă și ai acces la resurse financiare fară să mai fie nevoie să te împrumuți la cineva din familie sau la prieteni.

Acestea ar fi beneficiile unei linii de credit. Dacă pe viitor întâmpini provocări financiare, poate te vei gândi să iei în considerare și acest produs printre opțiunile de finanțare.

Este rapid, sigur, cu utilizare pe o perioadă de până la 2 ani și îți oferă acces la sume generoase!

E frumos să sharuiești cu prietenii