Cum poți atrage banii?

Unii oameni cred că banii au o putere energetică care poate fi folosită pentru a obține stabilitatea financiară. Sunt persoane care consideră că pentru asta nici nu este nevoie să mergi la muncă. Există și o ramură a culturii feng shui care vine cu propuneri pentru a canaliza corect energia banilor. Am analizat o serie de abordări și mai jos venim cu recomandări și informații despre cum îți poți gestiona corect resursele financiare și practici ce aduc noroc la bani.

Atitudinea financiara diferă de la o persoană la alta și nevoile se schimbă și ele în același ritm cu evoluția nivelului veniturilor. Indiferent de situația financiară, toți simțim nevoia să ne creștem și să ne diversificam sursele de venituri. O educație financiară corectă poate ajuta să nu ajungi la ore suplimentare sau job-uri în paralel pentru a avea o situație financiară satisfăcătoare.

De exemplu, în lumea ezoterismului, banii sunt luați ca energie și, în funcție de cât de pozitivă este această energie, într-atât de mult ea atrage fluxul de numerar. Desigur, nu există o  rețetă exactă cu privire la cum atragi banii și nu toată lumea crede în aceasta, însă modalitatea dată, devine din ce în ce mai populară în zilele noastre. Gândurile pozitive despre bani și câteva trucuri vă pot ajuta să învățați cum să canalizați cât mai corect acest tip de energie.

1. Educația financiară

Accesul la internet a făcut tot mai facil accesul la cărți, articole și studii despre gestionarea corectă a banilor. Citim zilnic numeroase informații și cel mai important este să aducem aceste informații în viața noastră de zi cu zi, să ni le însușim și să reușim să le și aplicăm. Noi, în blogul nostru, încercăm să informăm abonații noștri despre cele mai recente tendințe din educația financiară.

2. Comunicați cu oameni de succes

Oamenii de succes sunt întotdeauna pozitivi, știu cum să facă bani și cum să îi gestioneze corect. Așa că încercați să fiți aproape de ei, astfel încât să vă motiveze și chiar să vă sfătuiască cum să atrageți banii. La polul opus sunt persoanele veșnic nemulțumite și care se plâng mereu despre situația lor financiară, aceștia emană energie negativă și este mai bine să nu primiți sfaturi de la ei. Se zice că banii atrag bani, încercați astfel să vă înconjurați de energia pozitivă a oamenilor ce au succes.

3. Iubiți banii

Banii sunt mijlocul prin care reușim zilnic să ne satisfacem micile sau marile dorințe personale. Încercați să iubiți rezultatul și să nu vă gândiți ca pierdeți bani, câștigați plăcerea experienței dobândite prin cheltuirea sumei respective. Nu vă fie teamă să vă despărțiți de bani, ci dimpotrivă, bucurați-vă și simțiți-vă liber, pentru că în loc de ăștia vor veni alții. Citiți articolul nostru despre de ce unii oameni sunt bogați și alții sunt săraci.

4. Personalizați feng shui

Acest cuvânt vine de la chinezi și trebuia să fi auzit această zicală: ”Aceasta nu este după Feng Shui”! Așadar, asta înseamnă că obiectele din casa dvs. sunt aranjate nu pentru a atrage bani și noroc, ci invers. Oamenii înțelepți sfătuiesc să începeți aranjamentul feng shui cu curățarea casei. Scăpați de lucrurile inutile, ștergeți praful, cumpărați un acvariu cu pești, cumpărați talismane norocoase pentru bani (ex: broasca aurie cu trei picioare), obiecte care aduc noroc bani. Atenție și la portofel. Banii iubesc ordinea și aranjamentul în portofel. Cumpărați unul frumos și comod, astfel încât monedele să fie păstrate separat, cardurile bancare să fie separat.

E frumos să sharuiești cu prietenii